De Goudvink

 
De Goudvink ligt op een prachtige heuvel aan het begin van een doodlopend paadje. Via uw eigen oprijlaan parkeert u voor de deur. De bungalow heeft een heerlijk terras, staat op een groot eigen bosperceel van 1400 m2 aan de rand van het park, biedt veel ruimte en privacy en heeft een heerlijke infrarood sauna. De Goudvink is vorig jaar verbouwd en opnieuw ingericht. Kortom, een prachtige plek voor natuurliefhebbers om tot rust te komen en voor een fijne vakantie.
 

De bungalow is zeer geschikt voor 2 personen maar biedt ook ruim plaats aan maximaal 6 personen. De gehele bungalow heeft centrale verwarming, waarbij de huiskamer, keuken, hal, wc en badkamer zijn voorzien van een comfortabele vloerverwarming.

De ouderslaapkamer op de begane grond heeft een royaal tweepersoons boxspring bed en is voorzien van flat screen TV. De twee slaapkamers op de bovenverdieping hebben elk 2 eenpersoonsbedden, waarbij 1 van de slaapkamers een eigen wastafel heeft en de andere kamer een thuiswerkbureau. Verder heeft de bungalow een wasmachine en droger en is er WiFi beschikbaar om gratis van het internet gebruik te kunnen maken. Aan de achterzijde van de bungalow is een berging waar u uw fietsen kunt stallen. In deze berging is het mogelijk om uw elektrische fietsen op te laden.

 

Aanwezig zijn: radio, televisie, wasmachine, droger, combi oven/magnetron, vaatwasser en een sauna.

 

Let op: Huisdieren zijn niet toegestaan!

 

Het gezellige dorp Nunspeet ligt vlakbij, de nabij gelegen Zandenplas biedt recreatie voor jong en oud. Alles voor een heerlijke vakantie!

 

De Goudvink in beeld

Click op een van de foto’s om de foto-presentatie te starten! 


De Goudvink, dat lijkt mij wel wat!

Als u vakantiehuis ‘De Goudvink’ wilt reserveren, kunt u dat zelf online doen via de website van Vakantiepark HOOGWOLDE.

 

Gebruik hiervoor de onderstaande link voor beschikbaarheid, tarieven en om ‘De Goudvink’ te reserveren. 

 

Kies vervolgens bij beschikbaarheid de gewenste aankomstdatum van uw vakantie (de wisseldagen zijn maandag en vrijdag, andere dagen in overleg).Toch nog snel even De Bosmuis of De Egel bekijken?