De Egel

 

Vakantiehuis ‘De Egel’ (nummer 105) is een vrijstaande, sfeervol ingerichte bungalow en staat op een mooi bosperceel van meer dan 1200 m2 in het midden van het park. Een fijne rustige plek met een heerlijk terras met tuinmeubilair en tuinkussens, picknick tafel, veel ruimte en privacy. 

 

De Egel is recent volledig opgeknapt, heeft een frisse uitstraling, modern sanitair (badkamer met douche en een aparte toiletruimte) en een grote hoekkeuken. De bungalow is zeer geschikt voor 2 personen maar biedt ook ruim plaats aan maximaal 6 personen.

De gehele bungalow heeft centrale verwarming, waarbij de huiskamer, keuken, hal, wc en badkamer zijn voorzien van een comfortabele vloerverwarming.

 

De ouderslaapkamer op de begane grond heeft een royaal tweepersoons boxspring bed en is voorzien van flat screen TV. De twee slaapkamers op de bovenverdieping hebben elk 2 eenpersoonsbedden, waarbij 1 van de slaapkamers een eigen wastafel heeft en 1 een thuiswerkplek.

 

Verder heeft de bungalow een berging met wasmachine/droger en is er WiFi beschikbaar om gratis van het internet gebruik te kunnen maken. De bungalow heeft een eigen parkeerplaats voor uw auto, fietsen kunnen in de berging staan en worden opgeladen. 

 

Let op: Huisdieren zijn niet toegestaan!

 

 

De Egel in beeld

Click op een van de foto’s om de foto-presentatie te starten!De Egel, dat lijkt mij wel wat!

Als u vakantiehuis ‘De Egel’ wilt reserveren, kunt u dat zelf online doen via de website van Vakantiepark HOOGWOLDE.

 

Gebruik daarvoor de onderstaande link voor beschikbaarheid, tarieven en om ‘De Egel’ te reserveren. 

 

Kies vervolgens bij beschikbaarheid de gewenste aankomstdatum van uw vakantie (de wisseldagen zijn maandag en vrijdag, andere dagen in overleg).Toch nog snel even De Bosmuis of De Goudvink bekijken?