De Bosmuis

De Bosmuis (nummer 68) ligt op een prachtig bosperceel van ruim 1100 m2 midden op het park. Een heerlijke plek voor een weekje weg en voor natuurliefhebbers om even bij te komen. Er is zowel binnen (90m2) als buiten veel ruimte en er zijn twee mooie terrassen met tuinmeubilair en tuinkussens. Zowel huis als tuin bieden veel privacy. De Bosmuis is van alle gemakken voorzien en de inrichting is sfeervol en gezellig. 

 

De bungalow is volledig verbouwd, opnieuw ingericht en voorzien van nieuw sanitair (badkamer met douche en aparte toiletruimte) en een moderne keuken met inbouwapparatuur. De bungalow is zeer geschikt voor 2 personen maar biedt ook ruim plaats aan maximaal 6 personen.

 

De slaapkamer op de begane grond is uitgebouwd en vergroot, heeft uitzicht op het bos en is voorzien van een tweepersoonsbed met elektrisch verstelbare bedbodems om heerlijk TV te kunnen kijken. De bovenverdieping heeft twee slaapkamers, waarvan 1 met aparte wastafel, met elk twee eenpersoonsbedden.

 

De bungalow heeft een aparte ruimte met een luxe tweepersoons infrarood sauna.

 

Er is centrale verwarming en een berging met wasmachine en droger. Ook uw fietsen kunnen binnen staan om (eventueel) weer opgeladen te worden. Voor uw auto is er een eigen parkeerplaats. Via WiFi kunt u gebruik maken van gratis internet.

 

Let op: Huisdieren zijn niet toegestaan!

 

 

De Bosmuis in beeld

Click op een van de foto’s om de foto-presentatie te starten!De Bosmuis, dat lijkt mij wel wat!

Als u vakantiehuis ‘De Bosmuis’ wilt reserveren, kunt u dat zelf online doen via de website van Vakantiepark HOOGWOLDE.

 

Gebruik hiervoor de onderstaande link voor beschikbaarheid, tarieven en om ‘De Bosmuis’ te reserveren. 

 

Kies vervolgens bij beschikbaarheid de gewenste aankomstdatum van uw vakantie (de wisseldagen zijn maandag en vrijdag, andere dagen in overleg).Toch nog snel even De Egel of De Goudvink bekijken?